Κατερίνα Γκαγκάκη: “Το έκανα αυτό στην Ελεονώρα Μελέτη, είναι η πιο αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον”

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, την οποία συνάντησαν σε παρουσίαση βιβλίου το απόγευμα της Δευτέρας (10/6). Η κριτής του TV Queen αναφέρθηκε στο τέλος του reality show του ΟΡΕΝ, ενώ σχολίασε και την προσπάθεια κάποιων στελεχών να «αντικαταστήσουν» ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα με άλλα παλαιότερα.

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά, θα ήθελα να διαρκέσει παραπάνω. Το TV Queen δεν ευνοήθηκε γενικά και από τις συνθήκες και από την αυτοπεριγραφή του. Φανταζόμασταν όλοι ότι θα δούμε ένα hardcore reality με γυναίκες που θα έκαναν ακραία πράγματα για να βρεθούν στην πρώτη θέση. Αυτό δεν έγινε και – αν με ρωτάς – καλώς δεν έγινε», δηλώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Είδα την Ιωάννα να «λύνεται» από το προτελευταίο live και μετά. Είναι διαφορετικό να παρουσιάζεις πρωινή εκπομπή και διαφορετικό να παρουσιάζεις ένα βραδινό show», τόνισε η κριτής του TV Queen.

«Θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο λάθος να προσπαθείς να κάνεις έναν άνθρωπο ίδιο με έναν άλλο για να τον αντικαταστήσεις. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη, δεν υπάρχει μεγαλύτερο και αφελέστερο λάθος», σχολιάζει η Κατερίνα Γκαγκάκη για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, ότι της ζήτησαν να γίνει η «αντικαταστάτρια» της Ελένης Μενεγάκη.

«Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει να αντικαταστήσει κανέναν. Είναι η πιο αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον. Σας το λέω με βεβαιότητα, γιατί το έχω κάνει», κλείνει το σχόλιό της η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πηγή: zappit.gr