Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή δεν είμαι εγώ”

“Η συνεργασία πήγε πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, απλά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος -όχι μόνο μαζί μου- διαπληκτισμός κι ένα έντονο κλίμα στην εκπομπή” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μία ερώτηση της δημοσιογράφου για τις τεταμένες σχέσεις που είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα, οδήγησαν ώστε η παρουσιάστρια του Alpha να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα.

«Να πω και κάτι με αγάπη στη συνάδελφο, που είναι και πάρα πολύ καλή. Η συνεργασία πήγε πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, απλά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος -όχι μόνο μαζί μου- διαπληκτισμός κι ένα έντονο κλίμα στην εκπομπή. Μετά από μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας και φάνηκε ότι δεν ήθελε να είναι σε αυτήν την εκπομπή, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσει. Δεν ήθελα να το γενικεύουμε» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα ήμασταν αχάριστοι κι εμείς κι ο Ανδρέας κι όλοι, αν λέγαμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτή η συνεργασία δεν πήγε καλά. Ήμασταν πρώτοι και πήγε πολύ καλά. Θα είναι στην καρδιά μου πάντα κι εγώ μόνο καλά έχω πάρει. Τώρα αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ» έκλεισε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.