Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα και Αντωνά: “Κάνει μπαμ ότι ισχύει” – Γρηγόρης Γκουντάρας: “Πιγκουίνοι”

Η κάμερα της Super Κατερίνα κι η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησε τη Μαρία Αντωνά και οι ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη μικρή απόδρασή τους στο Πόρο έπεσαν βροχή. Η ίδια δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και με ευγένεια ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο. Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε για τη σχέση τους:

«Η κοπέλα μία χαρά. Και να σου πω και κάτι στην τελική ο Λιάγκας είναι απέναντί μας. Θα μπορούσε να της έχει πει -λέμε τώρα- ότι δεν θέλω να μιλάς πουθενά. Μία χαρά ευγενέστατη. Δεν θα το έλεγε καν ο Λιάγκας. Άλλο είναι η προσωπική ζωή κι άλλο το επαγγελματικό… Κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση δημόσια. Χθες βγήκε η κ. Παγώνη και του είπε ότι πέρασες ωραία το Σαβ/κο και της είπε ευχαριστώ. Κάνει μπαμ ότι ισχύει, αλλά να βγούνε να το πούνε ή να πούνε ότι δεν ισχύει; Καλά κάνουν γιατί να κρύβονται;»

Όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή οι φωτογραφίες που ανεβάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε χιουμοριστικά: «Πιγκουίνοι!»

Πηγή: zappit.gr