Κατερίνα Καινούργιου για τη συνάντηση με τον Γιώργο Μαζωνάκη: “Βούρκωσα, έχει πληγωθεί από κάποιες καταστάσεις” |

“Δεν το πίστευα ότι είμαι εκεί, θα δείτε κάτι πολύ όμορφο τις επόμενες ημέρες”.

Στη συνάντησή της με τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή για μία αποκλειστική συνέντευξη και έδωσε μία πρώτη γεύση στους συνεργάτες και στους τηλεθεατές της για όσα πρόκειται να δουν και να ακούσουν.

«Ανέβασα μία φωτογραφία χθες μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την ανέβασε κι εκείνος. Να σας πω κάτι, γιατί με πήραν χθες πολλοί συνάδελφοι και με ρωτούσαν τι ετοιμάζουμε. Δεν έχει να κάνει με όσα έχουν γίνει με την αδελφή του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να μιλήσει τηλεοπτικά πάρα πολλά χρόνια αλλά κάθε φορά που μιλάει έχει κάτι να πει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επικοινωνήσαμε μαζί του από την αρχή της σεζόν για μία συνέντευξη και με πήραν πριν από λίγες μέρες και μου είπαν ότι ο Γιώργος θέλει να μιλήσει μόνο σε σένα, το βρήκα εξαιρετικά τιμητικό. Ήθελε πρώτα να βρεθούμε, να κάνουμε κάποιες κουβέντες», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, δεν το πίστευα ότι είμαι εκεί. Για μένα είναι από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για όλα», αποκαλύπτει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εννοείται ότι έχει πληγωθεί από κάποιες καταστάσεις, είναι όμως πολύ κύριος και θα πει αυτά που πρέπει να πει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα χθες που σκεφτόταν παλαιότερα ή ως έφηβος που με συγκλόνισαν. Μου έβαλε να ακούσω και το καινούργιο του τραγούδι και πραγματικά βούρκωσα, είναι βιωματικό», εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου, προλογίζοντας τη συνέντευξη που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: zappit.gr