Κατερίνα Καινούργιου: “Ο Λιάγκας έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό, του πάει ο έρωτας”

“Η Μαρία, επειδή είχε περάσει πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό, νιώθει μία ασφάλεια κι είναι ερωτευμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα που να σου δημιουργεί ασφάλεια, να σε φροντίζει, να σε προσέχει και είναι πολλή καψούρα.” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή την παρουσία του Κώστα Φραγκολιά στη Super Κατερίνα και της φιλίας του με τη Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση που έχει η δημοσιογράφος με τον Γιώργο Λιάγκα και τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει.

«Έχω μάθει ότι η Μαρία με τον Γιώργο είναι πολύ καλά. Εμένα λένε οι πληροφορίες μου και χαίρομαι ότι είναι κι οι δύο in love. Μου αρέσει πολύ αυτό και μία χαρά. Αν δεις τον Λιάγκα -γιατί εγώ βλέπω καμία φορά τον ανταγωνισμό στο Youtube- εγώ καταλαβαίνω πότε κάποιος περνά καλά. Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό. Δες Λιάγκα Δεκέμβρη και δες τώρα. Είναι λίγο πιο γλυκός και του έχει κάνει καλό. Αυτό θέλω να πω ότι του πάει ο έρωτας. Τον προτιμώ από τον Σοϊλέδη τον Λιάγκα.» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι πάρα πολύ καλά κι οι δύο. Η Μαρία, επειδή είχε περάσει πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό, νιώθει μία ασφάλεια κι είναι ερωτευμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα που να σου δημιουργεί ασφάλεια, να σε φροντίζει, να σε προσέχει και είναι πολλή καψούρα. Χαίρομαι για αυτή τη γυναίκα!» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr