Κατερίνα Καινούργιου σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Πρέπει να έχεις κάθε βράδυ ερωτική επαφή με τον σύντροφό σου πριν κοιμηθείτε;»

Μία «διαφορετική» και πιο… πικάντικη συζήτηση είχαν στον αέρα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, η οποία αν και ξεκίνησε από το ροχαλητό, κατέληξε στην… ερωτική επαφή των παντρεμένων ζευγαριών.

«Όσο περνάνε τα χρόνια, δεν ξέρω τελικά αν θέλω να παντρευτώ. Νιώθω ότι απλώς θέλω να κάνω ένα παιδί. Όσο μεγαλώνεις, παραξενεύεις και σου φταίνε όλοι και όλα. Θέλεις να κοιμάσαι απλώς με τη σκυλίτσα σου δίπλα σου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Και η γυναίκα μου δεν κοιμάται μαζί μου, αφού ροχαλίζω. Τι πάει να πει αυτό; Δεν είναι θέματα αυτά τώρα να ασχολούμαστε», σχολίασε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εγώ θα είχα χωρίσει, γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πέρσι που ήμουν με ένταση και νεύρα, ήταν γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ», παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά εξηγήσεις, ρωτώντας:

«Για ποιο λόγο; Πρέπει να έχεις ερωτική επαφή κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς; Δεν κατάλαβα».

«Όχι, βρε παιδί μου αλλά θέλω να είμαστε αγκαλιά, να κρατιόμαστε χέρι-χέρι. Ακόμα και αν ροχάλιζε, νομίζω ότι θα το συνήθιζα», απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Εμένα μου έχει τύχει σύντροφός μου να ροχαλίζει πολύ αλλά τον αγαπούσα. Και η σκυλίτσα μου ροχαλίζει αλλά την παίρνω δίπλα μου», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.