Κατερίνα Καινούργιου: “Το λέω κι ανατριχιάζω, πήγα στον πιλότο και μου λέει: με θυμάσαι;”

“Εγώ δεν ήξερα και της είπα: συγγνώμη τι ωραίο μωράκι και πως γίνεται να είναι δικό σας; Μου είπε ότι είναι το παιδάκι μου.” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπι στο My Style Rocks για το γεγονός πως είναι υιοθετημένη, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μία δική της ιστορία όταν ήταν μικρή και για ένα παιδάκι που είχε υιοθετηθεί στην πολυκατοικία που μεγάλωσε.

«Το λέω κι ανατριχιάζω, τον συνάντησα πριν από λίγο καιρό. Όταν έμενα στην πολυκατοικία που μεγάλωσα στην Πεύκη, στο από πάνω διαμέρισμα έμενε μία κυρία που ήταν καθηγήτρια -αν δεν κάνω λάθος- με τον σύζυγό της. Μία ημέρα, όταν ήμουν 7 ετών, την είδα με ένα παιδί 2 ετών κι έπαιζε στην πυλωτή. Εγώ δεν ήξερα και της είπα: συγγνώμη τι ωραίο μωράκι και πως γίνεται να είναι δικό σας; Μου είπε ότι είναι το παιδάκι μου.

Μετά με έπιασε η μητέρα μου και μου εξήγησε πως έχουν υιοθετήσει το παιδάκι και σε παρακαλώ να μη φέρεις ξανά σε δύσκολη θέση τη γυναίκα» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου περιγράφοντας όσα της έλεγε στη συνέχεια η συγκεκριμένη κυρία για το παιδί της.

«Εγώ έφυγα 18 χρονών από το διαμέρισμα με τους γονείς μου. Αυτή η ιστορία με έχει στιγματίσει. Πριν από λίγο καιρό ταξίδευα με γνωστή αεροπορική και μου είπανε ότι θέλει να σας δει ο πιλότος. Πήγα και μου είπε: με θυμάσαι; Είμαι το παιδί της τάδε. Ακόμα και τώρα είμαι συγκλονισμένη του είπα γιατί η μητέρα σου μου είχε διηγηθεί τον τρόπο που σε υιοθέτησαν. Είναι ο γιος τους και είναι πιλότος σε γνωστή ηλικία» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr