Κατερίνα Καινούργιου: Το υπονοούμενο για τις τηλεοπτικές μεταγραφές: «Ήμουν μπροστά σε μία συζήτηση που δεν έπρεπε»

Συζήτηση για το σκηνικό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχαν νωρίτερα σήμερα (29/5) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Οι δύο συνεργάτες αντάλλαξαν κάποιες ατάκες που αφορούσαν στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποχωρεί σύντομα από το κανάλι του Φαλήρου.

«Η αλήθεια είναι ότι όσο είσαι στον αέρα ενός τηλεοπτικού καναλιού, δεν μπορείς να λες αν έχεις προτάσεις και αν θα πάρεις μεταγραφή για άλλους σταθμούς. Δεν είναι κομψό», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Όταν ένα κανάλι σε πληρώνει και είσαι στον αέρα, τέτοιες συζητήσεις – και καλά έκανε η Φαίη και το έκοψε, ίσως έπρεπε να είχαν συνεννοηθεί από πριν να μην το συζητήσουν καθόλου – δεν είναι ευγενικό για το κανάλι που είσαι. Κι εγώ όταν ήμουν στο ΟΡΕΝ γινόταν χαμός αλλά νομίζω ότι δεν τα κάναμε αυτά ποτέ στον αέρα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μιλάνε για μεταγραφές, ανοίγει μία συζήτηση και το μεγαλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή είναι η Φαίη Σκορδά και δεν ξέρεις τίποτα; Κράτησε, ωστόσο, μία πολύ ωραία και διακριτική στάση η Φαίη», παρατήρησε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στη δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη σχετικά με τις δύο μεταγραφές-βόμβα, που θα αλλάξουν το τηλεοπτικό τοπίο από την επόμενη σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τη μία την ξέρω, γιατί ήμουν μπροστά σε μία κουβέντα που δεν κάνει να πω. Δεν γίνεται να σας το πω, γιατί δεν το λέει κανείς».