Κατερίνα Καραβάτου: Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να παρουσιάσει το Power of Love

“Mίλησα με τη Μαρία Μπακοδήμου και μου είπε μην τυχόν και δεν το κάνεις. Όταν μπήκα στην τηλεόραση, πάντα είχα να συγκριθώ με κάποιον.” δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι λίγο πριν την αναχώρησή της για την Κων/πολή για να παρουσιάσει το Power of Love. Η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να αναλάβει το Power of love και τις ενδεχόμενες κριτικές που θα ακούσει.

«Φεύγουμε σε μία ώρα. Επειδή έχω πολύ καλή σχέση με τον σταθμό, μου εξήγησαν τους λόγους που θέλουν να πω αμέσως σε ένα νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι κι έχουμε πρεμιέρα την Κυριακή 30 Ιουνίου. Επειδή έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία, μου το εξήγησαν πως θα είναι κι είπα ναι.  Πρέπει να δοκιμάζομαι, να ακολουθώ το ένστικτό μου, να λέω ναι σε νέες προσκλήσεις και προκλήσεις και τώρα είμαστε εδώ.» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Παιδιά κάνουμε τηλεόραση, εκτιθέμεθα κι είναι φυσιολογικό, κατανοητό και για εμένα και ζητούμενο η κριτική. Με πάει πολύ πιο μπροστά. Επίσης, μίλησα με τη Μαρία Μπακοδήμου και μου είπε μην τυχόν και δεν το κάνεις. Όταν μπήκα στην τηλεόραση, πάντα είχα να συγκριθώ με κάποιον. Δεν ήμουν η πρώτη παρουσιάστρια που μπήκε. Σε όλες τις εκπομπές υπήρχε κάποιος άλλος που έκανε τη δουλειά προηγουμένως. Θέλετε να δούμε πρώτα πως θα είναι το Power of love και μετά να σας απαντήσω;» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: zappit.gr