Κατερίνα Σαλακά: “Είναι κάτι που δεν το ξέρει κανείς από όσους με ακολουθούν στα social media”

Η πιο viral life coach αποκαλύπτει για ποιον λόγο τη φώναζαν παλαιότερα “Μαύρο Πάνθηρα”.

Την Κατερίνα Σαλακά υποδέχθηκαν στο πλατό του «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή life coach, που έχει γίνει viral με τις θετικές διατυπώσεις της μέσα από το TikTok, μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε τον λόγο που παλαιότερα προτιμούσε να ντύνεται στα μαύρα.

«Θα σας πω τώρα κάτι που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από τους ανθρώπους που με ακολουθούν τα τελευταία χρόνια στα social media. Νεότερη, όπως πάρα πολλοί νέοι νομίζω, ντυνόμουν κάθε μέρα στα μαύρα.. σε σημείο που με φώναζαν Μαύρο Πάνθηρα», περιγράφει η Κατερίνα Σαλακά.

«Μου άρεσε πάρα πολύ να ντύνομαι με μαύρα ρούχα, ήταν και μία εύκολη επιλογή. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για ασφάλεια και για να έχουν μία εύκολη γκαρνταρόμπα. Με τα χρόνια όμως κατάλαβα ότι εκτός από το θέμα της μόδας, όταν ντύνεσαι στα μαύρα θέλεις να περνάς και λίγο απαρατήρητος και υπάρχουν άλυτα θέματα στο υποσυνείδητο», παραδέχεται η δημοφιλής life coach.

«Όταν όμως εγώ έκανα δουλειά με τον εαυτό μου, τα άλλαξα όλα και δεν ήθελα να περνάω απαρατήρητη αλλά να χαίρομαι και να ζω τη ζωή μου, τότε έβαλα χρώμα», καταλήγει στην εξομολόγησή της η Κατερίνα Σαλακά.

«Όταν είδα ότι ο Τάκης Ζαχαράτος με έκανε στις παραστάσεις του, έκλαιγα μία ολόκληρη μέρα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ακόμα και τώρα που το λέω συγκινούμαι», σημειώνει η Κατερίνα Σαλακά στη μεσημεριανή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr