Κατερίνα Ζαρίφη: “Τα είδαν όλα” στον αέρα με την ερωτική πράξη του σκύλου στο πλατό

Αντιμέτωποι με ένα… απρόοπτο περιστατικό ερωτικής φύσεως ήρθαν η Κατερίνα Ζαρίφη και οι συνεργάτες της εκπομπής της στο ΟΡΕΝ το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5).

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ για τα κρεβάτια που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι, ο σκύλος της Άννας Ζηρδέλη επιδόθηκε σε… ερωτικές περιπτύξεις με ένα λούτρινο αρκουδάκι που υπήρχε στο ντεκόρ του πλατό.

«Πώς κόβει την όρεξη για τον… έρωτα αυτό το κρεβάτι; Άρα δεν κόβει την όρεξη. Τους μοίρασαν 30 προφυλακτικά σε κάθε αθλητή. Τι τους τα μοίρασαν; Για μπαλόνια;», σχολίασε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη, όταν ο Αντώνης Παπαηλίας μετέφερε στην παρέα τη σχετική είδηση από το Παρίσι.

«Απλά να πούμε ότι εμείς στο πλατό μας δεν έχουμε τέτοια κρεβάτια. Ο Λούπεν αυτή τη στιγμή επιτελεί αυτό που δεν θα κάνουν οι αθλητές στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι», παρατήρησε στο ίδιο ύφος η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» τον σκύλο της Άννας Ζηρδέλη επ’ αυτοφώρω, με την Κατερίνα Ζαρίφη και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε ανεξέλεγκτα γέλια.

«Συγνώμη, διακόπτω την κανονική ροή του προγράμματος. Εδώ γίνονται διάφορα. Άννα, δεν έχεις πάρει στο σκυλί το κρεβατάκι των Ολυμπιακών Αγώνων και φαίνεται αυτό εδώ πέρα», σχολίασε χαριτολογώντας η Κατερίνα Ζαρίφη.

Πηγή: zappit.gr