Κατερίνα Ζαρίφη: “Το βασικό είναι να ενδιαφέρεις και όχι να πιέζεις να βρίσκεσαι στην τηλεόραση”

Την Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, δε, η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του OPEN κλήθηκε να μιλήσει τόσο για το τηλεοπτικό της μέλλον όσο και για τις ζώνες που έχει δοκιμαστεί μέχρι και σήμερα στη μικρή μας οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν γίνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν και το καλό είναι ότι ακόμα χτυπάνε τα τηλέφωνα μας. Έχω δεχθεί διάφορα και ενδιαφέροντα μπορώ να πω, ακόμα όμως δεν έχουμε καταλήξει. Δηλαδή είναι αυτό που λένε ζώνη. Η μόνη ζώνη που θα πάρω είναι… ισχιαλγίας στο τέλος μετά από αυτή σεζόν. Πραγματικά ήταν η σεζόν τρέλα αλλά εντάξει, την περάσαμε και είμαστε μαχητές».

«Αν ήταν μια βραδινή εκπομπή στη λογική της «Ζαρίφη το πανηγύρι» θα την ήθελα με τρέλα. Γενικά είμαστε ΟΥΚάδες της τηλεόρασης, έχουμε δουλέψει όλες τις ζώνες και το παν με τη ζώνη είναι να μην σε στενεύει. Να πετύχεις το κατάλληλο νούμερο και ανοίγεις και καμιά τρύπα! Πάντα υπάρχουν και οι συμβιβασμοί, δεν το συζητώ».

«Το καλό είναι ότι ακόμα ενδιαφέρουμε τον χώρο γιατί το βασικό είναι να ενδιαφέρεις και όχι να πιέζεις στο να βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο. Οικονομικά φυσικά και θέλουμε να βρισκόμαστε γιατί είμαστε άνθρωποι που πρέπει να εργαστούμε για να επιβιώσουμε αλλά με το ζόρι να είμαστε στο γυαλί νομίζω πως δεν γίνεται» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κατερίνα Ζαρίφη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.