Κάτια Νικολαΐδου: Τι δουλειά έκανε για να βιοποριστεί [Bίντεο]

Κάτια Νικολαΐδου: Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στα 58 της χρόνια αφού πάλεψε σκληρά και επί σειρά ετών με τον καρκίνο, με τους συγγενείς και τους φίλους της να την αποχαιρετούν χθες Δευτέρα (13/11) στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της που κατέρρευσε φτάνοντας στην εκκλησία και ο αδελφός της Τάκης που κράτησε στον ώμο του το φέρετρο.

Κάτια Νικολαΐδου: Τι δουλειά έκανε για να βιοποριστεί – Είχε παρατήσει την υποκριτική

Η Κάτια Νικολαΐδου μετρούσε αρκετές συνεργασίες, ωστόσο τα τελευταία 10 χρόνια το τηλέφωνό της δεν χτυπούσε για τηλεοπτικούς ρόλους και θεατρικές συνεργασίες.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα, η ηθοποιός για τρία καλοκαίρια, είχε βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου και εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις, γιατί λόγω του θέματος υγείας της το οποίο δημοσιοποίησε – όπως τόνισε η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονομίδου – οι άνθρωποι του χώρου φοβούνταν να της κάνουν πρόταση.

Και μάλιστα πρόσθεσε η δημοσιογράφος πως αυτό την πίκρανε πάρα πολύ, κάτι που της επιβεβαίωσε ο καλός φίλος της ηθοποιού Δημήτρης Στρέπκος, με τον οποίο η ίδια συνομίλησε.

«Ισχύει ότι δεν της δόθηκαν προτάσεις για το επίπεδό της τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα μπορεί να υπήρχε κάποια πικρία, αλλά η ίδια ήταν άνθρωπος δυναμικός, άριστος, ευγενικός» τόνισε ο Δημήτρης Στρέπκος και σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν δεν της γίνονταν προτάσεις λόγω της ασθένειάς της απάντησε: «Δεν λεγόταν ακριβώς έτσι, αλλά ναι δεν της γίνονταν προτάσεις. Δεν θα στο πει ποτέ κανείς στη μούρη σου αυτό. Ναι δούλεψε σε ξενοδοχείο στην Κρήτη, σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο σαν δημόσιες σχέσειες. Ήταν θέμα επιβίωσης. Δούλευε και στο εξωτερικό, σε μια εταιρία, στις Βρυξέλλες».

Οι άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί της στην Κρήτη έχουν να θυμούνται τα καλύτερα.

«Η Κάτια ήταν το πιο επικοινωνιακό άτομο που είχε περάσει από την εταιρία. Είμαι 23 χρόνια στην εταιρία, την επαφή που είχε με τον πελάτη, δεν την έχω ξαναδεί. Ήταν πάρα πολύ αγαπητή από τους πελάτες. Χαμογελαστή, με τρόπους και το μεγάλο της προσόν ήταν η επικοινωνία με τον πελάτη. Γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της από τις τηλεοράσεις και μετά τη συνεργασία μας έμαθα ότι πάλι δεν ήταν καλά. Νομίζω πριν πέντε ή έξι μήνες αν θυμάμαι καλά» ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha υπάλληλος ξενοδοχειακής μονάδας.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εξαιρετικά άτυχη στις τελευταίες της συνεργασίες. Έπαιζε στο θέατρο στην «Ποντικοπαγίδα» και είχε δυσκολευτεί πολύ, εξ’ ου και είχε πάει στα δικαστήριο με την Σοφία Παυλίδου για την υπερασπιστεί απέναντι στον Μάνο Παπαγιάννη. Εκεί έχασε και λεφτά όπως στη «Δικαίωση», στην τελευταία της σειρά στο Mega το 2015. Όχι μόνο η ίδια, αλλά όλοι οι ηθοποιοί είχαν μείνει απλήρωτοι και παρόλο που έγιναν τα δικαστήρια και δικαιώθηκαν δεν πήραν ούτε ένα ευρώ.

Ο αδερφός της ξεκαθαρίζει στο Πρωινό: «Δεν ισχύει αυτό, μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο»
Στο Πρωινό τώρα βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Τάκης Νικολαΐδης, προκειμένου να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα που αφορούσαν στην αδερφή του, Κάτια Νικολαϊδου. Όπως εξήγησε, η Κάτια ήταν πολύ καλά τα τελευταία 20 χρόνια, είχε ξεπεράσει την αρρώστια το 2001 και ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου νόμιζε ότι πηγαίνουμε κάπου επίσκεψη. Είναι λάθος να λέγεται ότι η Κάτια νοσούσε 20 χρόνια από καρκίνο. Δεν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο. Η Κάτια από τον Δεκέμβρη του 2001 είχε ιαθεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ότι η Κάτια Νικολαϊδου δούλεψε σε ξενοδοχείο, ο Τάκης Νικολαϊδης απάντησε: «Η Κάτια είχε προτάσεις, αλλά όχι εκείνες που θα ήθελε. Επέλεγε πλέον, δεν την επέλεγαν. Δούλεψε σε ξενοδοχείο γιατί ήταν πολυτάλαντη και όχι για βιοποριστικούς λόγους» υποστήριξε.

Πηγή: eleftherostypos.gr