Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί, εμπλεκόμενοι σε διαφορετικές υποθέσεις κλοπών, που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, σε καταστήματα στην  Κέρκυρα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, απογευματινές ώρες χθες (15.09), προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου, μετά από επιχείρηση στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, καθώς τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (13.09) έως τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου (14.09), με έναν ακόμη ανήλικο συνεργό του, που αναζητείται, διέρρηξαν επιχείρηση – πρακτορείο τυχερών παιγνίων, στην περιοχή της Λευκίμμης, από την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, δελτία (ξυστό και λαχεία), συνολικής αξίας 2.200 ευρώ, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά τη σύλληψη 46χρονου, μεσημεριανές ώρες χθες (15.09), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, καθώς λίγο νωρίτερα, προσποιούμενος τον πελάτη, είχε αφαιρέσει από μίνι μάρκετ της περιοχής το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.