Κόλαφος ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Είναι φρικτός απατεώνας, εκμεταλλεύεται αδύναμους ανθρώπους»

«Εγώ δεν είμαι υποκριτής σαν τον Καραγιάννη. Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με κάποιον που δημόσια έχω πει ότι είναι απατεώνας, δεν κάνω», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Για τον αδιανόητο χαμό που έγινε πριν μερικές μέρες με τον Ανδρέα Καραγιάννη στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος στο «Γεια σου». Ο ίδιος δεν άντεξε και ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά.

«Έγινα έξαλλος επειδή το 2024 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε, ζητώ συγγνώμη από τη Ζιμπάμπουε, σε δελτίο ειδήσεων, σε ενημερωτική εκπομπή ο Καραγιάννης έλεγε πολύ σοβαρά ότι ο Ιωάννης ο Ρώσος που πέθανε πριν τρεις αιώνες, κάθε 25 χρόνια επικοινωνεί με κάποιους πιστούς σε όλο τον κόσμο…», είπε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε στη συνέχεια: «Όλες αυτές οι απάτες μάς εκθέτουν. Ο Καραγιάννης βγάζει λεφτά, έχει μια “ηλεκτρονική χωματερή θαυμάτων” και με βρίζει κάθε μέρα ενώ εγώ δεν είμαι παρών. Αν δυσκολεύεται ο εισαγγελέας να ξεκινήσει έρευνα εναντίον όλων αυτών των απατεώνων, ας κινηθεί εναντίον μου, να πάμε στο δικαστήριο και να δούμε πόσα από αυτά τα θαύματα θα σταθούν στο δικαστήριο».

Ανδρέας Καραγιάννης: Υπάρχει έντονο παρελθόν με τον Πέτρο Τατσόπουλο

Σε εκείνο το σημείο, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Καραγιάννη στο «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη: «Με τον Πέτρο Τατσόπουλο υπάρχει ένα έντονο παρελθόν. Και το παρελθόν είναι ότι τον ενοχλεί το γεγονός ότι εμείς δημοσιεύουμε και διαφημίζουμε ορισμένα πράγματα, ότι έχει να κάνει με το θέμα της πίστεώς μας.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να φανατίζεται σε τέτοιο βαθμό, να είσαι σε μια εκπομπή και να συζητάς για το άφθαρτο χέρι του Ιωάννη του Ρώσου και να λες ότι αυτό το χέρι το βρήκαμε επειδή το ξεθάψαμε από το νεκροταφείο, δεν μπορείς να το πεις.

Ακόμα και να το λες, δεν μπορείς μετά να υβρίζεις λες και είσαι στο γήπεδο. Αυτά τα τρία χρόνια τρώω “ξύλο” επικοινωνιακά. Σε πάνελ δεν θέλει να είμαστε μαζί. Εγώ έχω επιχειρήματα, αυτός που φοβάται να κάτσει με τον άλλον, στερείται επιχειρημάτων, δεν έχει τι να πει».

Ο Ανδρέας Καραγιάννης έδωσε, μάλιστα, ένα φυλακτό, προκειμένου να το παραδώσουν στον Πέτρο Τατσόπουλο.

Κλείνοντας, ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι υποκριτής σαν τον Καραγιάννη. Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με κάποιον που δημόσια έχω πει ότι είναι απατεώνας, δεν κάνω. Ο κύριος Καραγιάννης δεν είναι πάντα γλυκούλης και τρυφερούλης, έχει και άλλα πρόσωπα. Εγώ τον λέω πάλι απατεώνα, φρικτό απατεώνα, διότι εκμεταλλεύεται αδύναμους ανθρώπους. Δέχομαι καθημερινά απειλές και ειδικά μετά από αυτό».

Πηγή: zappit.gr