Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Προγραμμάτισα τη γέννα του παιδιού μου ώστε να έχει ωροσκόπο Δίδυμο και όχι Αιγόκερο”

“Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δεν γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς”.

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης (30/5). Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μεταξύ άλλων περιέγραψε στους ρεπόρτερς τα συναισθήματά της.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Βεβαίως και σκέφτομαι την τηλεοπτική μου επιστροφή. Αγαπάω πολύ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου και θέλω να γυρίσω, όταν με το καλό μπορέσω. Θα δείξει αν θα επιστρέψω άμεσα», δηλώνει στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.

«Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δεν γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί», απαντά σε σχετική ερώτηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ήταν καισαρική. Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο», κατέληξε με χιούμορ στις δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: zappit.gr