Κωνσταντίνος Ξένος: “Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους παρουσιαστές, φιλικές σχέσεις έχω με 1-2 άτομα” | Zappit

“Η παχυσαρκία είναι μία νόσος, δεν είναι μία κατάσταση που διαφοροποιεί την εικόνα ενός ανθρώπου και δεν του κάνει πια ένα ρούχο”, τονίζει ο γνωστός διατροφολόγος.

Για τη συνεργασία του με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τα σχόλια που ακούγονται στην τηλεόραση για τα υπέρβαρα άτομα μιλά ο Κωνσταντίνος Ξένος. Τον γνωστό διατροφολόγο συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου για λογαριασμό του Breakfast@Star.

«Το κομμάτι που αφορά την εικόνα του ανθρώπου είναι ένα τελείως προσωπικό θέμα στο οποίο ποτέ στη ζωή μου δεν διείσδυσα ακόμα κι εγώ ως ειδικός. Το να είναι όμως κάποιος άνθρωπος – και μάλιστα μη ειδικός – δηκτικός σε μία κατάσταση είναι ανεπίτρεπτο», σχολιάζει αρχικά ο Κωνσταντίνος Ξένος.

«Η παχυσαρκία είναι μία νόσος, δεν είναι μία κατάσταση που διαφοροποιεί την εικόνα ενός ανθρώπου και δεν του κάνει πια ένα ρούχο», τονίζει ο γνωστός διατροφολόγος.

«Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους παρουσιαστές. Φιλικές σχέσεις έχω με 1-2 άτομα, με την Έλντα Πανοπούλου, τη Φαίη Σκορδά και με τη Σοφία Αλιμπέρτη που επανήλθα μετά από χρόνια με το Ζήσε Αλλιώς», ανέφερε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Ξένος, παραδεχόμενος πως η Μαρία Μπακοδήμου δεν του έχει ζητήσει ποτέ διατροφικές συμβουλές.

Όσον αφορά το τέλος της συνεργασίας του με τη Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Ξένος σημειώνει: «Δεν απορήσατε μόνο εσείς που δεν συνέχισε, απορήσαμε κι εμείς. Η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν εξαιρετική, οι άνθρωποι της παραγωγής βοήθησαν πολύ και το αποτέλεσμα που βγήκε προς τα έξω ήταν πολύ ωραίο. Και όσον αφορά τα νούμερα εμένα μου έλεγαν ότι είναι ικανοποιητικά».

«Η τελευταία ενημέρωση που είχα πριν από περίπου έναν μήνα από την παραγωγή είναι ότι προτάθηκε στη Σοφία να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Εμένα μου έγινε μία άλλη πρόταση από άλλο κανάλι να συμπράξουμε σε μία πιο καινοτόμα πρόταση με χαρακτήρα παιχνιδιού. Όχι με τη Σοφία, με κάποιους άλλους», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Ξένος.

Πηγή: zappit.gr