Κώστας Τσουρός: “Άρα η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα”

“Μα, κι εγώ έχω βρεθεί σε ίδιο τραπέζι με τη Μαρία και τον Γιώργο, αλλά δεν έκατσα να ρωτήσω τι συμβαίνει” δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

Το καυτό θέμα της showbiz είναι αναμφισβήτητα η φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, η οποία συζητήθηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και στη συνέχεια ρώτησε τον Πάνο Κατσαρίδη, αν η δημοσιογράφος ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα, στα οποία παρευρέθηκε κι ο ίδιος.

«Γελούσε διάπλατα και ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε ότι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό, που όντως είναι μοναχικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω σχέση. Και σε σχέση να είσαι, πάλι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε: «Προφανώς κι ο Γιώργος δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόνος του. Τώρα αν ισχύει ότι είναι μαζί με τη Μαρία Αντωνά κι ότι το άφησαν να διαρρεύσει, σημαίνει ότι είναι κάτι διαφορετικό.»

«Πάνο μου να σε ρωτήσω, είχε ο Γιώργος Λιάγκας τα γενέθλιά του. Ήσουν κι εσύ στα γενέθλια. Η Μαρία ήταν;» ρώτησε ο Κώστας Τσουρός για να λάβει τη θετική απάντηση του Πάνου Κατσαρίδη.

«Άρα, ήταν. Μα, κι εγώ έχω βρεθεί σε ίδιο τραπέζι με τη Μαρία και τον Γιώργο, αλλά δεν έκατσα να ρωτήσω τι συμβαίνει» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Πηγή: zappit.gr