Κοβάσεβιτς: «Όλη η κοινωνία του Ολυμπιακού το άξιζε, έχει δουλέψει πάρα πολύ»

Ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον σύλλογο, σημειώνοντας ότι πίστεψε στον θρίαμβο μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς:

Για το αν περίμενε αυτόν τον ιστορικό επίλογο στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Ναι, από ένα σημείο και μετά μπορούσα να το φανταστώ γιατί η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή (σ.σ. η έλευση κι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Μεντιλίμπαρ) έγινε μια πολύ μεγάλη αλλαγή κι οι παίκτες που ήρθαν βοήθησαν πολύ, αλλά κι εκείνοι που ήταν από πριν εδώ, έδειξαν μια άλλη απόδοση.

Βελτιώθηκαν όλοι πάρα πολύ και όλοι μας γίναμε μια πάρα πολύ έτοιμη και δυνατή ομάδα. Δείξαμε όμορφα πράγματα, παίξαμε πολύ καλά από εκεί και πέρα σε πολλά παιχνίδια. Νομίζω πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν κάτι που το αξίζαμε.

Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή. Όλη η κοινωνία του Ολυμπιακού το άξιζε, έχει δουλέψει πάρα πολύ. Έχουμε τον πρόεδρό μας ο οποίος μας οδηγεί σ’ αυτόν το δρόμο και νομίζω πως όλη η Ελλάδα κι οι Έλληνες το άξιζαν αυτό».

Για το που αφιερώνει την κούπα: «Στους Ολυμπιακούς, στους Έλληνες, στη οικογένειά μου, σε όλον τον κόσμο… Όλοι το αξίζουν».

Για το μέλλον: «Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να διεκδικεί τίτλους. Θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για να κερδίσει τίτλους, για να κερδίσει κι άλλα, θέλει να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνεχώς για κάτι ακόμη μεγαλύτερο».