Κρυσταλλία: “Του εξήγησα ότι η μαμά και ο μπαμπάς, για να είναι χαρούμενοι, θα μείνουν σε διαφορετικά σπίτια”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κρυσταλλία στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1. Η όμορφη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φημολογούμενη τηλεοπτική της επιστροφή όσο και στον πρόσφατο χωρισμό και την διαχείριση που η ίδια είχε ως προς το παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρυσταλλία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχε γίνει μια κρούση για την τηλεοπτική επιστροφή του Booth, έχουμε κάνει την πρώτη συζήτηση και περιμένουμε να δούμε εάν θα πραγματοποιηθεί. Οπότε είμαστε σε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω αν θα γίνει του χρόνου, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεν έχω κάνει κάποια άλλη συζήτηση».

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία σε μια περίοδο που ήμουν έγκυος, ήμασταν και σε καραντίνα, είχα και πολύ άγχος γιατί ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό εγχείρημα. Δέσαμε όμως τόσο πολύ με την παρέα, με τα κορίτσια, το κόνσεπτ και όλη τη φάση που πάλι θα πήγαινα με χαρά. Πάλι νιώθω ότι έχω κερδίσει πολλά από αυτό».

«Ο χωρισμός είναι μια αλλαγή είναι η αλήθεια, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν από επιλογή προφανώς, άνοιξε μια άλλη πόρτα και νιώθω πολύ εντάξει με αυτό. Νιώθω ότι έχω πάρει την σωστή απόφαση. Τώρα βρίσκω τις ισορροπίες και με το παιδί γιατί ξαφνικά είναι όντως μια άλλη πραγματικότητα. Τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, από πάρα πολλές απόψεις, αλλά μέρα με την μέρα πατάς στα νέα βήματα και χαράζεις άλλα αποτυπώματα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κρυσταλλία στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

«Ήμουν αρκετά προετοιμασμένη για κάποιες ερωτήσεις που θα μου έκανε, γιατί ποτέ δεν είμαστε εντελώς προετοιμασμένοι, φυσικά και του απάντησα ότι «η μαμά και ο μπαμπάς, για να είναι χαρούμενοι, θα μείνουν σε διαφορετικά σπίτια». Και ότι «σ’ αγαπάμε ακόμα» γιατί δεν έχει να κάνει με το παιδί αυτό, σε καμιά περίπτωση