“Είναι τόσο ασήμαντο μπροστά σε αυτήν την τεράστια συναυλία” δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την απόφαση της Μαρινέλλας να θέσει εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τον λόγο της απομάκρυνσής του. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε ότι από μόνο του το συγκεκριμένο γεγονός είναι αμελητέας σημασίας

«Φαίνεται ότι δεν ήταν η αδιαθεσία ο λόγος. Είναι φοβερό ότι μιλάμε για μία τεράστια συναυλία της Μαρινέλας κι αυτό που καταλαβαίνω ότι απασχολεί όλους και θέλουμε να δούμε τι συμβαίνει, είναι τίποτα ούτε μισό τοις εκατό. Το ότι δεν θα βγει ο Μάστορας να πει τρία τραγούδια είναι μηδαμινής σημασίας. Ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι στο ίδιο level με τον Χρήστο Μάστορα. Δεν έχει καμία επαφή. Ο Αντώνης Ρέμος θα είναι μετά τη Μαρινέλλα το πρώτο όνομα και θα ήταν κι ο Χρήστος Μάστορας» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Η συναυλία πάλι τέλεια θα είναι κι ο κόσμος θα πάει να δει τη Μαρινέλλα. Βεβαίως, έχει και πολύ μεγάλη σημασία το ρεπορτάζ γιατί δεν θα πάει, αλλά είναι τόσο ασήμαντο μπροστά σε αυτήν την τεράστια συναυλία. Αυτό λέω. Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τον λόγο. Αρρώστησε; Δεν πήγε στην πρόβα; Δεν έμαθε τα λόγια;» πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Πηγή: zappit.gr