Λευτέρης Ελευθερίου: «Έγραφαν για μένα, τι καραγκιόζης είναι αυτός και τι δουλειά έχει δίπλα στους καλούς ηθοποιούς»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ματίνα Νικολάου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη, με αφορμή τη νέα παράσταση – επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στην οποία και πρωταγωνιστούν.

«Μου έχει τύχει να βγω με λάθος κοστούμι, να φοράω στολή τσολιά ενώ έπρεπε να κάνω έναν άνθρωπο που δουλεύει σε γραφείο. Έχουν γραφτεί πολλά για μένα, όπως ‘τι καραγκιόζης είναι αυτός’, ‘τι δουλειά έχει δίπλα στους καλούς ηθοποιούς’, ‘τι τον πήρατε’, τους λέω να γράψουν από κάτω όμως και το γιατί. Μου έχει τύχει να ξεχάσω το παιδί μου στον παιδικό σταθμό, με έπαιρναν τηλέφωνο κι εγώ πήγαινα στη Λάρισα», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Παρακαλούσα τον Σταμάτη Φασουλή να κάνει μια επιθεώρηση για να παίξω σε αυτήν. Να που ήρθε ο καιρός λοιπόν. Πολλές φορές μου έχει συμβεί να μη γελάσει το κοινό, είναι πολύ άσχημο να κάνεις κωμωδία και να νομίζεις ότι θα γελάσουν και μετά να μη γελάνε.

Στη δουλειά έχω σπάσει πόδι, δάχτυλο, μου είχε μείνει το τακούνι μέσα στην σκάλα και δεν ακολούθησε το πόδι. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν, όταν θα καταλήξει θα με ενημερώσει, είμαι σε αναμονή. Στην εκπομπή ζουσα επικίνδυνα, άνοιξα το κεφάλι μου με ένα skate».