Λευτέρης Ελευθερίου: “Μακάρι να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρέπει να υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες”

“Θέλω για κάθε άνθρωπο να πηγαίνει και να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες να αισθανθεί ότι χάθηκαν” δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στη Super Κατερίνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον γνωστό ηθοποιό να δηλώνει πως ελπίζει να τον ξαναδεί στο θέατρο.

«Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά. Ήταν πολύ ταλαντούχος άνθρωπος» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι μπορεί να αλλάξουν οι απόψεις μας και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να κάνεις παρέα ή να συνεργαστείς με κάποιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αυτοί που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από εμένα στο θέατρο. Δεν ξέρω αν είχα δίκιο ή άδικο, κοιτώ το συναίσθημά μου αν δυσκολεύομαι. Δεν είναι ότι είμαι εγώ σωστός» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Θέλω για κάθε άνθρωπο να πηγαίνει και να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες αν αισθανθεί ότι χάθηκαν. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας γιατί οι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα, την πληρώνουν περισσότερο γιατί είναι στα βλέμματα του κόσμου» συνέχισε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Πηγή: zappit.gr