Ο Λευτέρης Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, την τραπ μουσική, το κίνημα metoo, αλλά και τον Θανάση Βισκαδουράκη.

«Στην παράσταση “Τότε, τώρα, πάντα” κάνω έναν τράπερ. Τα παιδιά μου είναι 12 και 10 ετών. Ακούν τραπ μουσική και παλεύω να τους εξηγήσω τι σημαίνουν οι στίχοι. Έτσι όπως είναι η κοινωνία, τα παιδιά μας μπορεί να κάνουν πράγματα που δεν περιμένουμε», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε στη συνέχεια σχετικά με το κίνημα metoo: «Ένα παιδάκι άγνωστο το οποίο έχει βιαστεί και δεν έχει τα χρήματα να πάει σε ένα δικαστήριο, τι θα κάνει; Το έφαγε η μαρμάγκα; Αν μιλήσει, θα το καταστρέψουν; Θα τον βγάλουν ψεύτη; Πρέπει σιγά σιγά να φτιαχτείένα ταμείο στήριξης, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Πρέπει να μιλάμε πάντα, αλλά υπάρχει φόβος».

Για τον Θανάση Βισκαδουράκη και την καταστροφή που υπέστη στις πλημμύρες της Θεσσαλίας, ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε: «Τους ήξερα καλά, ήταν από τις οικογένειες που επλήγησαν στην Καρδίτσα και βοηθήσαμε όλοι».

Δείτε το απόσπασμα στο 01:52…