Λευτέρης Γκιωνάκης: Ξεσπά για τα υβριστικά σχόλια κατά του παππού του – “Είναι ντροπή”

“Ήταν ένα λάθος. Ό,τι έγινε έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Με ενοχλεί ο τρόπος που λέγονται κάποια πράγματα”, τονίζει ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού.

Για την ενασχόλησή του με την υποκριτική και τα κακοπροαίρετα σχόλια που ακούγονται για τον παππού του μιλά ο Λευτέρης Γκιωνάκης. Ο γνωστός ηθοποιός και απόγονος του αείμνηστου πρωταγωνιστή του ελληνικού κινηματογράφου άνοιξε το σπίτι και την καρδιά του στη Λιλή Πυράκη και στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Για μένα ήταν ο παππούς μου, τίποτα παραπάνω. Έχω απομυθοποιήσει τελείως όλη αυτή την ιστορία, δεν μου έλεγε κάτι το όνομα Γκιωνάκης όσο μεγάλωνα», δηλώνει ο Λευτέρης Γκιωνάκης στην κάμερα του Star.

«Τότε είχαν ταλέντο οι ηθοποιοί, υπήρχαν οι stars, σήμερα δεν υπάρχουν, γιατί υπάρχει η τηλεόραση. Το stars system στην Ελλάδα σήμερα είναι τίποτα. Δεν νομίζω ότι μου έχει ανοίξει πόρτες το επίθετό μου. Το μόνο καλό είναι ότι σε θυμούνται πιο εύκολα», σχολιάζει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Δεν με ενοχλεί να μπαίνουν στη δουλειά άνθρωποι από άλλους χώρους. Δεν θεωρώ ότι οι σχολές σου δίνουν κάτι σημαντικό έτσι κι αλλιώς, ούτε τα κάστινγκ είναι κάτι. Τα περισσότερα είναι μούφα άλλωστε. Κι εγώ και η μάνα μου αν ερχόταν κάποιος με πολλούς followers θα τον παίρναμε. Μια δουλειά είναι», τονίζει ο Λευτέρης Γκιωνάκης.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τον παππού του, με αφορμή την απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε κάνει εκείνος τη δεκαετία του ’80 κατά της συζύγου του, ο Λευτέρης Γκιωνάκης απαντά χαρακτηριστικά:

«Δεν με ενοχλεί να λένε τι έγινε. Ήταν ένα λάθος, ό,τι έγινε έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Όταν αρχίζεις και προσβάλλεις έναν άνθρωπο που έχει «φύγει» εδώ και 20 χρόνια, είναι ντροπή. Έλα κράξε εμένα».

Πηγή: zappit.gr