Λιλή Πυράκη: “Με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό το σχόλιο για την ηλικία μου”

“Κάποια στιγμή με ρώτησε μία κοπέλα αν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί. Της λέω: δεν το έχω αποκλείσει ακόμα. Και μου λέει: μα δεν είσαι μεγάλη;”.

Την ενόχλησή της για ένα σχόλιο που έλαβε πρόσφατα σχετικά με την ηλικία της εξέφρασε η Λιλή Πυράκη. Η δημοσιογράφος του Star αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με μία κοπέλα, η οποία δεν δίστασε να της πει πως είναι μεγάλη για να κάνει δεύτερο παιδί.

«Είναι μάστιγα της κοινωνίας μας αυτό με την ηλικία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά. Εμένα μου έχει γίνει ένα σχόλιο που με στεναχώρησε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Λιλή Πυράκη στον αέρα του Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης (27/2).

«Κάποια στιγμή με ρώτησε μία κοπέλα αν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί. Της λέω: δεν το έχω αποκλείσει ακόμα. Και μου λέει: μα δεν είσαι μεγάλη;», περιγράφει η δημοσιογράφος στους συνεργάτες της.

«Εμένα δεν με στεναχωρούσε ποτέ αυτό, γιατί προέρχομαι από μία ισορροπημένη οικογένεια. Καλό είναι αυτά τα σχόλια να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας πριν τα κάνουμε», ανέφερε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Αυτό δεν σταματάει ποτέ. Δεν σταματάει αν έχεις κάνει παιδί, δεν σταματάει ακόμα κι αν έχεις κάνει. Αυτό το περιτύλιγμα του «όλα τα λέω από αγάπη» είναι πάρα πολύ κακό», επισήμανε η Λιλή Πυράκη κλείνοντας το θέμα.

Πηγή: zappit.gr