Λιλή Πυράκη σε Μαίρη Αργυριάδου: «Έχεις μπερδευτεί λίγο» – Ένταση και υπονοούμενα στον αέρα του Breakfast@Star

Σε μία αμήχανη και γεμάτη υπονοούμενα στιχομυθία ενεπλάκησαν η Λιλή Πυράκη και η Μαίρη Αργυριάδου στον αέρα του σημερινού (29/5) Breakfast@Star. Οι δύο δημοσιογράφοι διαφώνησαν με αφορμή το σκηνικό μεταξύ Φαίης Σκορδά και Λάμπρου Κωνσταντάρα, όπου ο τελευταίος αναφέρθηκε on air στις συζητήσεις για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας, φέρνοντάς τη σε άβολη θέση.

«Η Φαίη είναι ειλικρινής. Ήταν όντως άβολο, αν και καταλαβαίνω τη χιουμοριστική διάθεση των συνεργατών της, γιατί προφανώς νιώθουν άνετα και το κάνουν αυτό. Το συμβόλαιό της είναι μέχρι το τέλος Ιουλίου, οπότε ό,τι και να αποφασίσει να κάνει, τον Αύγουστο θα ανακοινωθεί», είπε αρχικά η Λιλή Πυράκη.

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε ο Λάμπρος, γιατί νιώθεις ότι υπάρχει η οικειότητα και η πλάκα. Είναι σαν να υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο και να μην τον βλέπει κανένας», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Πλάκα της έκανε. Απλώς υπάρχει και ένας τηλεοπτικός αέρας που δεν είναι δικός σου, είναι του τηλεοπτικού σταθμού και δεν είσαι εκεί για να συζητάς την τηλεοπτική σου μεταγραφή από τον συγκεκριμένο σταθμό. Η Φαίη το ξέρει πολύ καλά, γι αυτό και το σταμάτησε», επισήμανε η Λιλή Πυράκη.

«Διαφωνώ με αυτό που λες, Λιλή. Ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι μόνο του καναλιού αλλά και των ανθρώπων που είναι εκεί», επενέβη η Μαίρη Αργυριάδου επί του θέματος.

«Του καναλιού είναι. Το κανάλι πληρώνει τους ανθρώπους για να βγάλουν μία εκπομπή. Σε έχει μπερδέψει το ότι όλοι τον χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους φέτος, έχεις μπερδευτεί λίγο. Στην πραγματικότητα, παιδιά, είναι των καναλιών, όχι για να βγάζουμε τα προσωπικά μας προβλήματα στον αέρα», απάντησε η Λιλή Πυράκη, προκαλώντας αμηχανία στο πάνελ του Breakfast@Star.