Λούκας Γιώρκας: «Σταμάτησε το αυτοκίνητο στη Συγγρού, κατέβηκαν και άρχισαν να με κυνηγάνε»

«Είχα περιστατικά από καψόνια, οι δυσκολότερες συνεργασίες ήταν με ανθρώπους δικής μου γενιάς», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Λούκας Γιώρκας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, την Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι και τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

«Κάθε Πέμπτη εμφανίζομαι στο μαγαζί “Ελλάδος Εικόνες”. Αυτό που επέλεξε να κάνει η Μαρίνα Σάττι το έκανε καλά, δεν μπορώ να πω εύκολα όμως ότι μου άρεσε. Όταν πήγα στην Eurovision δεν φύγαμε από την Ελλάδα με τις καλύτερες ευχές. Με στεναχωρεί που η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν σταματήσει να στηρίζονται τα τελευταία χρόνια στην Eurovision», είπε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λούκας Γιώρκας είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι το γαρύφαλλο στα μπουζούκια είναι μία έκφραση θαυμασμού, άλλα να το πετάξεις στο πρόσωπο δείχνει το αντίθετο. Μου έχει τύχει να μου έρθει το μικρόφωνο στο στόμα, ήταν επίπονο».

Κλείνοντας, ο Λούκας Γιώρκας είπε: «Έχει τύχει να περπατάω στη Συγγρού και να σταματήσει ένα αυτοκίνητο με κορίτσια, να κατέβουν και να αρχίσουν να με κυνηγάνε. Είχα περιστατικά από καψόνια, οι δυσκολότερες συνεργασίες ήταν με ανθρώπους δικής μου γενιάς. Ένα τραγούδι που απέρριψα και έγινε μετά επιτυχία είναι το “Ξημερώνει” του Νίκου Οικονομόπουλου».

Πηγή: zappit.gr