«Λύγισε» ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελένη Τσολάκη: Η αναφορά στη μητέρα του και στην Τασούλα

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, με αφορμή την παράσταση που δίνει απόψε στο Christmas Theater, ενώ συγκινημένος τόνισε πως την αφιερώνει στους εκλιπόντες, τη μητέρα του, τη γυναίκα του, και μια φίλη του που έφυγε από κορονοϊό.

«Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου.

Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κλείνοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε συγκινημένος: «Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες… Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid».