Μάγδα Τσέγκου για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου: “Αναμενόμενο το διαζύγιο, δεν… πήγαινε αυτό το δίδυμο”

“Δεν είναι κακό να μην ταιριάξουν δύο άνθρωποι αλλά είναι κακό να παραμένουν ενώ δεν ταιριάζουν”.

Τη Μάγδα Τσέγκου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού. Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζει τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα και τις φήμες που ακούγονται για τις μεταγραφές, ενώ παραδέχεται πως ο κύκλος της τηλεόρασης δεν έχει κλείσει για εκείνη.

«Χώρος στην τηλεόραση θα υπάρχει πάντα για όλους, αρκεί να μιλάμε για ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και διάθεση για γνώση. Ο κύκλος της τηλεόρασης φυσικά και δεν έχει κλείσει για μένα. Φυσικά και θα επέστρεφα, ανεξαρτήτως αν αυτό θα ήταν ψυχαγωγικό ή αμιγώς ενημερωτικό. Μπορώ να ανταπεξέλθω και στα δύο και τα αγαπώ», δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου.

«Βλέπω παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης που εξελίσσονται και χειρίζονται πολύ καλά τα θέματα της επικαιρότητας, όπως η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέττυ Μαγγίρα», σχολιάζει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Αναμενόμενο το διαζύγιο Παπαδάκη-Αναστασοπούλου. Δεν «πήγαινε» αυτό το δίδυμο, οπότε είναι λογικό. Δεν είναι κακό να μην ταιριάξουν δύο άνθρωποι αλλά είναι κακό να παραμένουν ενώ δεν ταιριάζουν», απαντά σε σχετική ερώτηση η Μάγδα Τσέγκου.

«Είμαι από τις πρώτες που έκαναν το λεγόμενο infotainment στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι «μανούλα» σε αυτό, οπότε το ξέρω καλύτερα απ’ όλους σας πώς γίνεται», καταλήγει στις δηλώσεις της η Μάγδα Τσέγκου.

Πηγή: zappit.gr