Mahmood: “Ήταν τα δύο μεγαλύτερα ψέματα που γράφτηκαν ποτέ για μένα, ήταν περίεργο”

“Η ένοχη απόλαυσή μου είναι να τρώω μαύρη σοκολάτα και στη συνέχεια κάτι αλμυρό, όπως πατατάκια ή κράκερς”.

Το παρών στην 21η απονομή των βραβείων MAD έδωσε ο Mahmood. Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision του 2019, όπου και κατέλαβε τη 2η θέση, παρέλαβε τον πλατινένιο του δίσκο για το κομμάτι «Soldi» και μίλησε για την καριέρα του στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω από κάποιον στην Ελλάδα. Αγαπώ αυτήν τη χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η εμφάνισή μου μου προκάλεσε πολλά συναισθήματα. Ήταν πολύ ωραία, μου άρεσαν τα οπτικά εφέ πίσω μου και η φωτιά. Αγχώνομαι πριν ανέβω στην σκηνή, ειδικά όταν πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής», δήλωσε ο Mahmood.

«Τα δύο μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για μένα είναι ότι έχω κάνει πλαστική στα αυτιά μου και ότι έχω κάνει λεύκανση δέρματος. Αυτό ήταν περίεργο», παραδέχεται στη συνέχεια ο Ιταλός super star.

«Στην Ελλάδα αγαπώ το φαγητό, είναι πολύ καλό. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι να τρώω μαύρη σοκολάτα και στη συνέχεια κάτι αλμυρό, όπως πατατάκια ή κράκερς», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Mahmood, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στη σκηνή της Eurovision στο μέλλον.

Πηγή: zappit.gr