Μαίρη Αυγερινοπούλου: “Ο Παναγής Τζωρτζάτος πρέπει να διαβάσει κάποια πράγματα”

“Να φτιάξει λίγο τα ελληνικά του και να διαβάσει, να ξέρει κάποιους ανθρώπους ποιοι είναι”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Παναγής Τζωρτζάτος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ρωτήθηκε για τον συνεργάτη του, Γιώργο Λιανό, και τη φετινή πορεία του Survivor. Ωστόσο, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου θέλησε να κάνει ορισμένα γενικότερα σχόλια γύρω από τον ίδιο.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει δώσει στον Παναγή πάρα πολύ χώρο και χρόνο στο ραδιόφωνο για να μπορεί να μιλήσει και να εκφραστεί. Απλώς ο Τζωρτζάτος πρέπει λίγο να διαβάσει. Αν ακούσεις την εκπομπή… ξέρω εγώ τι λέω. Να φτιάξει λίγο τα ελληνικά του και να διαβάσει, να ξέρει κάποιους ανθρώπους ποιοι είναι», είπε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Συγνώμη, αγάπη μου, βγαίνεις στο ραδιόφωνο, βγαίνεις στην τηλεόραση και θέλεις να κάνεις μία καριέρα και θέλεις να έχεις μία συνέχεια… και το παιδί καλά κάνει και θέλει να έχει συνέχεια. Είναι πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο, κρατάει εκπομπές δικές του και είναι πολύ καλός, κεφάτος, αεράτος αλλά εκεί θέλει και ένα διάβασμα», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

«Στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο πρέπει να είσαι πιο διαβασμένος. Αυτή είναι η άποψή μου, παιδιά, συγνώμη. Είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά, όταν βγαίνεις και εκτίθεσαι, δεν γυρίζεις να ρωτήσεις στον αέρα ποιος είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου», κατέληξε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στο σχόλιό της.

Πηγή: zappit.gr