Μάκης Τσέλιος: “Δεν είναι σωστή η εικόνα μίας κυρίας μεγάλης σε ηλικία να φοράει μίνι”

“Η μόδα δεν έχει ηλικία, αλλά έχει μέτρο” ανέφερε ο Μάκης Τσέλιος.

Ο Μάκης Τσέλιος αποκάλυψε πως έχει περιορίσει αρκετά τη δουλειά του, ωστόσο παραμένει ενεργός. Όπως είπε ο ίδιος, «η υψηλή ραπτική αντιμετωπίζει πρόβλημα». Ο Μάκης Τσέλιος αποκάλυψε πως θέλει να καταφέρει να δώσει την δαχτυλήθρα του στην ανιψιά του, Ελισάβετ Μουτάφη.

«Η μόδα δεν έχει ηλικία, αλλά έχει μέτρο. Δεν είναι σωστή η εικόνα μίας κυρίας μεγάλης σε ηλικία να φοράει μίνι ή να αφήνει γυμνά πολλά μέρη του σώματος της».

Για τη σχέση του με τον Billy Bo και την ταινία που θα αφιερωθεί στη ζωή του είπε:

«Με τον Billy Bo μαζί ξεκινήσαμε, μαζί προχωρήσαμε και ήμασταν μαζί όταν τέλειωσε όλο αυτό. Πάνω στον κολοφώνα της επιτυχίας μας έφυγε από την ζωή ο Βασίλης και όλα γκρεμίστηκαν. Έδωσα σε μία εταιρεία παράγωγης το βιβλίο που έχω γράψει το 1989 για να γίνει ταινία η ζωή του Billy Bo. Τα χρήματα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Έχω την επίβλεψη του σεναρίου», αποκάλυψε.

Ο Μάκης Τσέλιος αυτή την περίοδο ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του, γι’ αυτό και ανασκαλεύει το αρχείο του – αν και δεν του αρέσει να ξεφυλλίζει άλμπουμ φωτογραφιών.

«Η προσωπική μου ζωή πήγε πίσω, γιατί με γέμιζε πολύ η δουλειά μου. Έχω περάσει έρωτες στη ζωή μου. Τώρα είναι κοντά μου τα ανίψια, οι αδελφές μου, οι φίλοι μου, αλλά μου λείπει η συντροφικότητα. Σεβάστηκα τον εαυτό μου και δεν αποφάσισα ποτέ να κάνω ένα παιδί».

Ο Μάκης Τσέλιος ανέφερε πως έχει φίλους στη Μύκονο και επιλέγει να περνά τον χρόνο του πίνοντας καφέ με τους ψαράδες και να μαγειρεύει για φίλους.

Πηγή: zappit.gr