Μανώλης Λιδάκης: “Δεν ήμουν σε καλά και τίμια χέρια, η εντιμότητα δεν είναι μόνο το χρήμα”

 

“Δεν λες άλλα μπροστά στον άνθρωπο κι άλλα πίσω.  Ακόμα και συμφέροντα να έχεις, τον υπερασπίζεσαι όταν κάποιοι τον λασπολογούν, αν είσαι αληθινός.” δήλωσε ο Μανώλης Λιδάκης.

Ο Μανώλης Λιδάκης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για την επιτυχία, τις συνεργασίες και τους λάθος ανθρώπους που ήρθαν στην πορεία της καριέρας του.

«Φαντάσου σαν να έχει έρθει ένα κουταβάκι. Τι να κάνει το κουταβάκι; Αφού είναι αθώο. Δεν είχα κάποιον να συμβουλευτώ. Ποτέ δεν ήμουν σε καλά και τίμια χέρια. Η εντιμότητα δεν είναι μόνο στο χρήμα, είναι και στο συναίσθημα. Δεν λες άλλα μπροστά στον άνθρωπο κι άλλα πίσω.  Ακόμα και συμφέροντα να έχεις, τον υπερασπίζεσαι όταν κάποιοι τον λασπολογούν, αν είσαι αληθινός. Δεν πολυθυμάμαι αν τα βίωσα» εξομολογήθηκε ο Μανώλης Λιδάκης.

«Την επιτυχία τη χάρηκα λιγάκι. Αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Ή είσαι ένας κανονικός άνθρωπος ή είσαι ένας άνθρωπος, που όσο σου δίνονται οι ευκαιρίες, αποδεικνύεις ότι ήσουν ένα σοβαροφανές νούμερο. Ένας γελοίος δεν μπορεί να γίνει σοβαρός. Ένας σοβαρός, όμως, μπορεί αν δεν προσέξει να γελειοποιηθεί. Η ματαιοδοξία σε γελοιοποιεί» πρόσθεσε ο Μανώλης Λιδάκης.

Πηγή: zappit.gr