Μάνος Ιωάννου: “Έχω πάει στο συσσίτιο της εκκλησίας, ένιωσα ευτυχισμένος”

“Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη”.

Ο Μάνος Ιωάννου μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται άγνωστες πτυχές του εαυτού μου, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη θρησκεία αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν.

«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες. Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που λένε για σχέσεις μου. Όταν είσαι με γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είναι λογικό να σε πάρουν τα… σκάγια», δηλώνει ο Μάνος Ιωάννου.

«Τις φάσεις κατάθλιψης όλοι τις περνάμε, δεν έχω ξεφύγει ποτέ από αυτό γι’ αυτό επιλεγώ να βρίσκομαι με φίλους. Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη», εξομολογείται ο ηθοποιός αμέσως μετά στην κάμερα του MEGA.

«Η σύντροφός μου είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά», παραδέχεται για την προσωπική του ζωή ο Μάνος Ιωάννου.

Αναφορικά με τον ρόλο που έχει η Εκκλησία στην ζωή του, ο Μάνος Ιωάννου δηλώνει: «Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, αδειάζω και μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Έχω πάει και στο συσσίτιο της εκκλησίας και ένιωσα ευτυχισμένος».

Πηγή: zappit.gr