Μαρία Αναστασοπούλου: Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Μαρία Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε ως προς το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει».

Αναφορικά με την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη, η δημοσιογράφος εξήγησε ότι δεν πήγε κάτι λάθος και ότι είναι πολύ χαρούμενη για το πώς κύλησε η εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ και από όσο ξέρω και ο ίδιος. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο “Καλημέρα Ελλάδα”».

Για τον λεγόμενο όρο «infotainment», δηλαδή τη μείξη ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου και την άποψή της για αυτό, η Μαρία Αναστασοπούλου εξήγησε: «Όλες οι εκπομπές που κάνουμε ενημέρωση έχουμε και πιο χαλαρά στοιχεία. Σε μία εκπομπή που διαρκεί καθημερινά 4 ώρες και ένα τέταρτο αλίμονο αν δεν είσαι και λίγο πιο χαλαρός και είσαι σαν ρομπότ. Εγώ αυτόν τον όρο του infotainment που τον έχουμε “παντρευτεί” τα τελευταία χρόνια δεν τον “αγοράζω”. Είναι εκπομπές που έχουν μέσα τα πάντα, αυτά που απασχολούν την κοινωνία και έτσι πρέπει να είναι όλες οι εκπομπές».

Σε ό, τι αφορά στα σενάρια μεταγραφής της στον ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Δεν θα πω τίποτα για τις φήμες γύρω από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με τον Άρη ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά και έμαθα ρεπορτάζ. Τελεία».