Μαρία Χατζηστεφανή για πρώτη φορά: “Έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες όσον αφορά τα παιδιά μου”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) η Μαρία Χατζηστεφανή. Η γνωστή επιχειρηματίας, που και φέτος συμμετείχε στο «Dragons Den» του ΑΝΤ1 ως επενδύτρια, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφερόμενη για πρώτη φορά στις θυσίες που κλήθηκε να κάνει όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών της, για χάρη της επαγγελματικής της εξέλιξης.

«Σίγουρα πρέπει να θυσιάσεις πράγματα για να φτάσεις στην κορυφή. Εγώ έχω δύο παιδιά, είναι τώρα 19 και 21 χρονών, σχεδόν ενήλικες αλλά είναι σαν έφηβοι ακόμα. Ξεκίνησα την εταιρεία πριν κάνω τα παιδιά. Όταν ήρθαν εκείνα, έπρεπε να πάρω μία απόφαση», εξομολογείται η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Η εταιρεία ήταν σε μία φάση που δεν μπορούσα να την αφήσω, οπότε έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες όσον αφορά τα παιδιά. Πρέπει να εμπιστεύεσαι άλλους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν, ήξερα ότι δεν μπορούσα να τους πηγαίνω και να τους παίρνω κάθε μέρα από το σχολείο. Αν γινόταν κάτι σημαντικό, θα μπορούσα να φύγω από τη δουλειά και να πάω. Τα Σαββατοκύριακα πάντα ήμασταν όλοι μαζί, όπως και τα βράδια», συνεχίζει η γνωστή επιχειρηματίας.

«Έπρεπε να γίνουν όμως κάποιες θυσίες και τις δέχθηκα. Τώρα βλέπω τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και νομίζω ότι τους έδωσα ένα παράδειγμα. Είναι σημαντικό να μεγαλώσουν και να καταλάβουν ότι δεν μας χαρίζεται τίποτα, ότι πρέπει να παλέψουμε για αυτά που θέλουμε», καταλήγει στην εξομολόγησή της η Μαρία Χατζηστεφανή στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.