Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Νέος έρωτας και παθιασμένα φιλιά

Νέος έρωτας φαίνεται ότι έχει χτυπήσει την πόρτα της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, μετά τον χωρισμό της από τον πάνπλουτο Πέρεγκριν Πίρσον, γυρίζει σελίδα.

Η 27χρονη είναι σε σχέση με τον διάσημο Βρετανό σεφ Thomas Straker, όπως αναφέρει το ισπανικό HOLLA! Η Ολυμπία μπορεί να θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους, όμως αυτή τη φορά ο φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ.

Πολίτης του κόσμου, η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ τράβηξε τα φώτα με τη σχέση της με τον Πίρσον και πλέον θέλει να είναι προσεκτική.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ – Ο χωρισμός που σχολιάστηκε 

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της εγγονής του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Μαρίας Ολυμπίας με τον επί χρόνια σύντροφό της, Πέρεγκριν Πίρσον τον Σεπτέμβριο.

Η σχέση του ζευγαριού είχε γίνει γνωστή το 2020, και χαιρετίστηκε ως ένωση της βασιλικής οικογένειας με μία από τις πλουσιότερες δυναστείες της Βρετανίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πίρσον είναι διάδοχος του υποκόμη του Κάουντρεϊ και γόνος της γνωστής οικογένειας που από τον 19ο αιώνα έχει ιδρύσει τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης Pearson plc.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη πηγή από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. «Απομακρύνθηκαν», δήλωσε η πηγή. «Οι φίλοι και η οικογένειά τους ήλπιζαν ότι η ένωσή τους θα οδηγούσε σε γάμο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει».

Για του λόγου το αληθές, η μοναχοκόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε unfollow τον πρώην αγαπημένο της στα social media, ενώ διέγραψε και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Πηγή: eleftherostypos.gr