Σάττι: “Λύγισε” στη σκηνή της Τεχνόπολης για τον πατέρα της – “Πέρσι ήμασταν όλοι εδώ, είχαμε να βρεθούμε 22 χρόνια”

Με μία sold out συναυλία στην Τεχνόπολη το βράδυ της Τετάρτης (26/6) ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία η Μαρίνα Σάττι. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision ξεσήκωσε το πλήθος με τις επιτυχίες της, 40 ημέρες μετά την εμφάνισή της στη σκηνή του Μάλμε, ενώ στο πλευρό της ως guest βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο κομμάτι «Mixtape».

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι δεν παρέλειψε να κάνει μία συγκινητική αναφορά και στον πατέρα της, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου τρεις μήνες και στον οποίο είναι αφιερωμένο το τραγούδι «Αχ Θάλασσα», με το οποίο κλείνει το τελευταίο της άλμπουμ.

«Να πω κάτι… είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω, φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιον καιρό, που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη, είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και ο αδερφός μου σ’ αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι από τη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

«Είδα τη συναυλία και το σκέφτομαι όλη νύχτα αυτό, ότι ήμασταν όλοι μαζί. Τέλος πάντων», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη, αφιερώνοντας την επόμενη ερμηνεία της στη μνήμη του πατέρα της.