Μαρίνα Σταυράκη: “Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, αφήνουμε πίσω ό,τι μας βαραίνει”

«Θεωρώ απίθανο να ξαναπαντρευτώ. Δείχνω και εκπέμπω κάπως απόμακρη και απρόσιτη”.

Τη Μαρίνα Σταυράκη εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης (30/5). Η πρώην σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη μιλά για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας για ακόμη μία φορά την απόφασή της να αλλάξει επίθετο, χρησιμοποιώντας πλέον το πατρικό της.

«Εντάξει, δεν είναι νέο το επίθετο, το Σταυράκη είναι το πατρικό μου. Πάντως, παραμένω Μαρίνα. Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, ό,τι μας βαραίνει και δεν είμαστε εμείς, το αφήνουμε πίσω μας», σημειώνει η Μαρίνα Σταυράκη.

«Δείχνω και εκπέμπω κάπως απόμακρη και απρόσιτη, όταν με γνωρίζουν αντιλαμβάνονται κάτι άλλο, οπότε στην αρχή το φλερτ αν υπάρχει είναι πιο μαζεμένο», παραδέχεται σε άλλο σημείο των δηλώσεών της.

«Θεωρώ απίθανο να ξαναπαντρευτώ. Θεωρώ ότι ο γάμος είναι ένας θεσμός που εξυπηρετεί το να κάνεις οικογένεια. Εγώ έχω κάνει οικογένεια», ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε η Μαρίνα Σταυράκη.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή I Love ΣουΚού ο Γιώργος Πατούλης έδωσε τη δική του απάντηση στην αλλαγή του ονόματος, στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει η πρώην σύζυγός του.

Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά για την αλλαγή του ονόματος της πρώην συζύγου του;

Πηγή: zappit.gr