MasterChef: “Κλείδωσε” το ζευγάρι του τελικού και ρίχνεται στη μάχη για τις 100.000 ευρώ

Στην τρίτη και τελευταία φάση για τον ημιτελικό του MasterChef ρίχθηκαν ο Ηλίας και η Χριστίνα, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του STAR. Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν από τους κριτές να υπερβούν τον εαυτό τους προκειμένου να συναντήσουν στον επερχόμενο μεγάλο τελικό τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο.

Κι αυτό μιας και ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του MasterChef περίμενε με αγωνία να μάθει στο τέλος της βραδιάς ποιος από τους δυο νικητές της προηγούμενης φάσης θα είναι ο αντίπαλός του. Με ποιον δηλαδή θα μονομαχούσε προσεχώς για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, τις 100.000 ευρώ.

Έτσι, επιστρέφοντας στην κουζίνα του MasterChef και συναντώντας ξανά όλους τους παλαιότερους συμπαίκτες τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από την Χριστίνα και τον Ηλία τρία πιάτα, δυο αλμυρά και ένα γλυκό, με τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους να είναι χωρισμένος σε τρία μέρη.

Ποιος ή ποια εκ των δύο αυτών παικτών θα έπαιρνε το «χρυσό εισιτήριο» στο κλείσιμο του επεισοδίου για τον μεγάλο τελικό και την διεκδίκηση των  100.000 ευρώ;

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef δοκίμασαν λεπτομερώς το αποτέλεσμα της προσπάθειας τόσο της Χριστίνας όσο και του Ηλία για να λάβουν, μετά δυσκολίας ομολογουμένως, την τελική τους απόφαση. Και για την ανακοίνωση αυτής βρέθηκαν μπροστά στους δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

«Χριστίνα και Ηλία, δυο διεκδικητές για ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η καλύτερη προσπάθεια και αυτός που μαζί με τον Λευτέρη θα διεκδικήσει τίτλο, έπαθλο και 100.000 ευρώ είναι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να προσθέσει το όνομα… της Χριστίνας!

«Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ! Αυτό που ήθελα το κατάφερα» εξομολογήθηκε, κατενθουσιασμένη, η Κύπρια φιναλίστ του μεγάλου τελικού στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, λοιπόν, το ζευγάρι του τελικού του MasterChef «κλείδωσε» και ο Λευτέρης με την Χριστίνα αναμένεται να ριχθούν στη μάχη των μαχών για τις 100.000 ευρώ!