Με “πλέγμα” ασφαλείας ο τελικός του Conference

Μετά δεύτερη σύσκεψη των εμπλεκόμενων για την διεξαγωγή του τελικού της 29ης Μαΐου, το μείζον θέμα είναι η μεταφορά των φίλων του Ολυμπιακού προς την “OPAP Arena”.

Με το τέλος της δεύτερης σύσκεψης για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League μεταξύ των αξιωματούχων της UEFA, της ΕΠΟ και της Αστυνομίας, επισημάνθηκε η κρισιμότητα της μεταφοράς των φίλων του Ολυμπιακού στο γήπεδο, γύρο από τον περιβάλλοντα χώρο της “OPAP Arena” αλλά και της άφιξης τους στον Ηλεκτρικό σταθμό. Ακόμα μια παράμετρος που πρέπει να διευκρινιστεί και να βρεθεί λύση είναι ακόμα και ο αριθμός των φίλων του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή πολλών εισιτηρίων των φίλων της Φιορεντίνα, που κάνει τον αριθμό των “ερυθρόλευκων” θεατών ακόμα άγνωστο στις Αρχές.

Ο έλεγχος θα ξεκινήσει από την επιβίβαση των φίλων της ομάδας στο σταθμό του Ηλεκτρικού, καθώς θα διαπιστωθεί αν έχουν το εισιτήριο μαζί τους και από το σημείο της άφιξης στον σταθμό του Περισσού αλλά και στα Πευκάκια θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη. Όλα αυτά θα γίνουν κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, τόσο περιμετρικά της περιοχής, αλλά και εντός του γηπέδου.

Κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής θα ελέγξουν την περιοχή, με όλες τις Αρχές να συνεργάζονται για να φέρουν εις πέρας την ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Κατά την ώρα προσέλευσης των φίλων των δυο ομάδων, θα υπάρξει τριπλός έλεγχος πριν βρεθούν στις θύρες του γηπέδου με σκοπό να διασφαλιστεί πως τίποτα δεν θα επηρεάσει τον τελικό.