Μέχρι την τελευταία στιγμή! Βίντεο με το ταξίδι του τροπαίου στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Στο συγκλονιστικότερο φινάλε του ελληνικού πρωταθλήματος όλων των εποχών, ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής και η Super League δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ταξίδι του τροπαίου από την Αθήνα στην Τούμπα και στα χέρια του αρχηγού του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου νίκησε με 1-2 τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ, στην OPAP Arena, έκανε το καθήκον της απέναντι στην Λαμία (3-0), όμως οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης δεν έκαναν το χατίρι στους κιτρινόμαυρους της Αθήνας και το πρωτάθλημα επιστρέφει στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά το 2019. Ο «δικέφαλος του Βορρά», κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και μάλιστα στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου..

Το ταξίδι του τροπαίου μέχρι την Τούμπα

Η Λίγκα έχει αποφασίσει ότι η απονομή θα γίνει μετά την λήξη των δύο αναμετρήσεων, ανεξάρτητα από τον πρωταθλητή. Το τρόπαιο ήταν στην Αθήνα. Αν η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα το τρόπαιο θα οδηγούταν στην Νέα Φιλαδέλφεια. Επειδή όμως ο τίτλος κατέληξε στον ΠΑΟΚ, είχε αποφασιστεί ότι το τρόπαιο θα πάει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και έγινε η απονομή.

Η διοργανώτρια αρχή, με ένα πολύ όμορφο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, παρουσιάζει το ταξίδι του τροπαίου με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται μάλιστα στο βίντεο, ότι οι άνθρωποι που συνόδευαν το τρόπαιο παρακολουθούσαν τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ μήπως και αλλάξει τελευταία στιγμή ο πρωταθλητής.

Πηγή: ertnews.gr