Mεγάλη η ζήτηση για τα εισιτήρια του τουρνουά Ακρόπολις

Χιλιάδες φίλαθλοι έχουν ήδη κλείσει μία θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τα επερχόμενα φιλικά της Εθνικής και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Η Εθνική Ανδρών έδωσε τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας της (νίκησε την Πολωνία με 78-73) ενόψει του Προολυμπιακού και θα συνεχίσει με το τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (25-27/6).

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΟΚ για τα εισιτήρια του τουρνουά Ακρόπολις:

Τα εισιτήρια για το τουρνουά Ακρόπολις Aegean μπορείτε να τα βρείτε διαδικτυακά και να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα με ένα «κλικ» ΕΔΩ από την άνεση του σπιτιού σας. Παράλληλα, εισιτήρια θα διατίθενται τις ημέρες των αγώνων και από τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ από την έναρξη των αγώνων, ως και την έναρξή τους, από όπου μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για την Α’ Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

Ήδη έχουν διατεθεί 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο και 6.000 γι’ αυτόν με τις Μπαχάμες, με τις δύο ομάδες να φτάνουν ενισχυμένες με μεγάλα ονόματα όπως οι Νίκολα Βούτσεβιτς (Σικάγο Μπουλς), Γκόρντον (Φίνιξ Σανς), Μπάντι Χιλντ (Φιλαδέλφεια Σϊξερς), Nτεάντρε Έιτον (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

25/6

20.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο

26/6

20.00 Μαυροβούνιο-Μπαχάμες

27/6

20.00 Μπαχάμες-Ελλάδα

Πηγή: ertsports.gr