Μελίνα Ασλανίδου: “Το πνευματικό μου λάκτισμα είναι η εσωτερική μου επαφή με τον ανώτερο μου εαυτό”

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές της συναυλίες, η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της διαχείριση στις δύσκολες απώλειες όσο και στη σχέση που έχει με τον διαλογισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν αντιμετωπίζεις μια μεγάλη απώλεια, την επόμενη ημέρα ξυπνάς διαφορετικά. Θέλεις, δεν θέλεις. Όλη η ζωή αλλάζει. Αλλάζει και προς το καλό, θα έλεγα γιατί όταν φεύγει ένας άνθρωπος ή μια ψυχή από τη ζωή, αυτό είναι ένα τεράστιο μάθημα. Δεν γίνονται τυχαία τα πράγματα στη ζωή, όλα έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν, οπότε δεν γίνεται να ξυπνήσει της επόμενη ημέρα και να είσαι ο ίδιος άνθρωπος».

«Φυσικά και πιστεύω ακράδαντα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Μου το έχει αποδείξει η ζωή».

«Δεν κάνω ψυχοθεραπεία, γιατί έχω κάνει αρκετά χρόνια, Δεν κάνω κάτι εσωτερικά, νομίζω πιο πολύ διαλογίζομαι από μόνη μου ή θα προσευχηθώ. Δηλαδή το πνευματικό μου λάκτισμα είναι η εσωτερική μου επαφή με τον ανώτερο μου εαυτό. Με το καλύτερο που έχουμε μέσα μας για να μπορείς να γειώνεσαι και να ζεις στο εδώ και τώρα. Όταν ξυπνάω και δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου, βάζω έναν διαλογισμό και είμαι μια χαρά! Κούκλα, κουκλίτσα, φεύγω άλλη» πρόσθεσε, ακόμα, η Μελίνα Ασλανίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.