Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω να έχω δικό μου σπίτι, δεν μου αρέσει η ιδιοκτησία»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός μίλησε για τα ταξίδια που κάνει, την ιδιοκτησία, τον έρωτα, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που συνέβη με μια κυρία.

«Πήγα ταξίδι φέτος σε Μαλδίβες, Σρι Λάνκα και Ντουμπάι. Πήγα σε ένα ορφανοτροφείο ελεφάντων και μπήκαμε στο ποτάμι και κάναμε μπάνιο μαζί με τους ελέφαντες. Είμαι ενάντια στην εκμεταλλεύση των ζώων, αλλά αυτό το έκανα γιατί ήταν ορφανοτροφείο ελεφάντων. Όλα μου τα χρήματα τα ξοδεύω σε ταξίδια. Δεν θέλω να έχω δικό μου σπίτι, δεν μου αρέσει η ιδιοκτησία. Η ευτυχία δεν είναι ούτε στα ακίνητα, ούτε στα λεφτά, είναι στην ψυχή», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω αρκετές ανασφάλειες, έχω σκεφτεί μήπως δεν είμαι αρκετός γι’ αυτό που κάνω. Έφυγα από μια σχέση που προσπαθούσε να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπούσα. Μόνο οι δικοί μου θέλω να γνωρίζουν τα προσωπικά μου. Όταν ερωτευτώ πολύ, μπορώ να πατήσω τον εγωισμό μου. Έχω ζήσει τον έρωτα στο απόλυτο».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Πριν αρκετό καιρό είχα πάρει κάποια κιλά, ήμουν στα παχιά μου και ήρθε μια άγνωστη κυρία και μου είπε “κύριε Μπεγνή, έχετε παχύνει”. Της λέω “σε ρώτησα; Είσαι αγενέστατη, σπίτι σου!”. Πρέπει να απαντάς έτσι, αλλιώς οι αγενείς άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια, δεν μπορώ να την ανεχτώ».