Μίνα Αρναούτη: «Η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ»

«Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή», είπε η Μίνα Αρναούτη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα η Μίνα Αρναούτη, η οποία μίλησε για τη ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη, για την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αλλά και για την αποζημίωση που διεκδικεί.

«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει η ζωή μου όπως πριν. Μετά από 17 χειρουργεία παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω 43% αναπηρία. Έχω αγωνία για την αποζημίωση. Δεν θέλω τα χρήματα για να κάνω διακοπές. Το δικαστήριο μου επιδίκασε λιγότερα από 90.000 ευρώ, δεν φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει.

Εμένα καταστράφηκε η ζωή μου. Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το ατύχημα. Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή».

Κλείνοντας, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο. Έχω περάσει πολύ δύσκολα και έχω υποστεί το μεγαλύτερο μπούλινγκ στην Ελλάδα».

Πηγή: zappit.gr