Σαργκάνης: Εθνική υπόθεση να κερδίσει ο Ολυμπιακός σήμερα- Θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι

«Όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο, που είναι μεγάλη διάκριση για μια ελληνική ομάδα, ίσως η μεγαλύτερη. Από εκεί και πέρα, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚ πρέπει να γίνουμε ένα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για κάθε ομάδα. Να περάσουμε αυτό το πνεύμα, ότι είμαστε με την ελληνική ομάδα και μετά τα υπόλοιπα» τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα για τον μεγάλο αποψινό τελικό του Conference League.

«Ό,τι ευρωπαϊκή διάκριση υπάρχει, μας ενδιαφέρει και μας κόφτει κιόλας. Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για το σωματείο, το δεύτερο για τον Έλληνα φίλαθλο, αλλά και το τρίτο και το σημαντικότερο είναι να μαζέψουμε βαθμούς ώστε να μπορέσουμε να βγάζουμε περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη» επισήμανε ο κ. Σαργκάνης.

Ερωτηθείς τι θα μπορούσε να οδηγήσει στη νίκη τον Ολυμπιακό απόψε, ο κ. Σαργκάνης δήλωσε «εμείς πρέπει να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι, να μην πούμε τίποτε πριν το παιχνίδι, γιατί εκεί, στον Ολυμπιακό έχουν βρει τη συνταγή πώς πρέπει να παίξουν, γιατί εδώ βάλανε 7 γκολ στην Άστον Βίλα. Δεν υπάρχει συνταγή διαφορετική. Αυτό που κάνανε το ίδιο να προσπαθήσουν να το κάνουν και σήμερα και να σηκώσουν την κούπα».

«Το Phantom δείχνει τον Τζολάκη για Rafale»

«Έτυχε να το πω κι αυτό. Μπορεί να είναι» σημείωσε ο τερματοφύλακας, το Φάντομ του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλώντας για τον συνάδελφό του στον Ολυμπιακό και παρομοιάζοντάς τον με τα σημερινά Rafale.

«Ας ευχηθούμε να έχει πολύ καλή απόδοση, πολύ καλές επιλογές που βοηθάει την ομάδα πάρα πολύ και οπωσδήποτε να διευθύνει την ομάδα έτσι όπως ξέρει, όπως μπορεί και όπως μας έχει δείξει μέχρι στιγμής. Γιατί είπαμε ότι περιμένουμε πράγματα, περιμένουμε περισσότερα πράγματα από αυτό το παιδί» συμπλήρωσε ο κ. Σαργκάνης.

65-35 τοις εκατό πιθανότητες να πάρει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, έδωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δε μ’ ενδιαφέρει τι έκανε πέρσι η Φιορεντίνα. Με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η ικανότητα του Ολυμπιακού. Μας έχει δείξει μέσα στο γήπεδο σε αυτά τα παιχνίδια, τα ευρωπαϊκά. Πολυβόλο» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ θα είμαι με τον εγγονό μου. Ο εγγονός μου, δεν θέλω να φωνάξω από το ράδιο τι ομάδα είναι, αλλά του είπα, όπως ήμασταν όλοι μαζί προχθές με τον Παναθηναϊκό έτσι θα είμαστε όλοι μαζί με τον Ολυμπιακό τώρα. Το σημαντικότερο από όλα πρέπει να το βιώσουμε μέσα μας, ότι όταν παίζει η ελληνική ομάδα με μια άλλη χώρα, εκεί είναι εθνική υπόθεση. Δεν είναι το σωματείο. Ναι, οπωσδήποτε το σωματείο θα καμαρώνει πολύ περισσότερο, αλλά από εκεί και πέρα η νίκη, η πρόκριση, το Κύπελλο δηλαδή, ο τίτλος του Ολυμπιακού θα είναι για όλη την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Σαργκάνης.