Νάντια Κοντογεώργη: “Δέχθηκα προσωπικές επιθέσεις για την παρουσίαση, κάθε επιλογή έχει αξία και κόστος”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Νάντια Κοντογεώργη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη με αφορμή την επερχόμενη καλοκαιρινή της περιοδεία. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την δύναμη των θέλω της, τη βοήθεια που δέχθηκε από την ψυχοθεραπεία αλλά και τις επιθέσεις που δέχθηκε όταν παρουσίασε καθημερινή εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση.

Ειδικότερα, η Νάντια Κοντογεώργη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία τα θέλω, τα ζητώ και τα διεκδικώ από τη ζωή. Ένας έρωτας ή μια φιλική σχέση, που είναι πολύ σημαντική για μένα, είναι ο τρόπος για να με μάθω και να ανακαλύψω πράγματα που ούτε μπορούσα να διανοηθώ».

«Μου είναι οικείο στις σχέσεις μου, σε όλες, αυτές οι οποίες ταυτίζονται με την συναισθηματική μου κατάσταση όταν ήμουν παιδί και μαζί με την ψυχοθεραπεία προσπαθώ, ως ο ενήλικος πια εαυτός μου, να πάρω αυτό το παιδάκι από το χεράκι και να πω «αυτό ήθελες ως παιδί, πάμε όμως να δούμε ως ενήλικας τώρα πως μπορείς να ζήσεις». Όταν μπορέσουμε να δούμε αυτές τις ανάγκες ως του παιδιού, που τότε τα έβλεπε με έναν μεγεθυντικό φακό, θα δούμε μετά ποιοι είμαστε και τι θέλουμε τώρα».

«Στην τηλεόραση, ως παρουσιάστρια, είχα πραγματικά την ευκαιρία να συναντηθώ με σπουδαίους ανθρώπους και να κάνω πολύ ωραίες συζητήσεις. Η ΕΡΤ σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, να μπορείς να έχεις το ελεύθερο να συζητήσεις για θέματα που που σε αφορούν περισσότερο. Η δυσκολία είχε να κάνει με την περισσότερη έκθεση, από αυτήν που είχα συνηθίσει ως ηθοποιός. Υπήρχαν και προσωπικές επιθέσεις αλλά κάθε επιλογή έχει αξία και κόστος» πρόσθεσε, ακόμα, η Νάντια Κοντογεώργη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.