Ναταλί Κάκκαβα – Στέλεχος του δήμου Σαρωνικού απαντά στις κατηγορίες της: «Γνωρίζει καλά τα Μέσα, αυτή είναι η δουλειά της»

Εξελίξεις αναμένονται στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στη Ναταλί Κάκκαβα και τη δημοτική αρχή στον δήμο Σαρωνικού, στον οποίο μέχρι πρότινος η ίδια διατελούσε αντιδήμαρχος. Με ανακοίνωσή του ο δήμος Σαρωνικού έκανε γνωστή την παύση των καθηκόντων της γνωστής παρουσιάστριας κάνοντας λόγο για καταχρηστική συμπεριφορά, με εκείνη να προχωρά άμεσα σε καταγγελίες περί συναισθηματικής κακοποίησης.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου Σαρωνικού, σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο Άγγελος Βουράκης για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, σχολίασε αναφορικά με τη Ναταλί Κάκκαβα και την υπόθεσή της:

«Η δημοτική αρχή, κάνει αυτή την περίοδο σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τίποτα, ούτε να μπούμε σε κάποια δημόσια αντιπαράθεση. Ο δήμαρχος έχει τοποθετηθεί μέσω των ανακοινώσεών του και αρκεί αυτό.

Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης καλύτερα καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον όμως προκαλεί ότι, όποιες ενστάσεις-παράπονα προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της».

«Πήρε τις προάλλες τηλέφωνο στη Ναταλί και η Ναταλί έτρεμε, το καταλαβαίνετε; Μου έλεγε τρέμοντας: σήκωσέ το εσύ, Γρηγόρη, τρέμω! Υπήρχε και κόσμος στην παρέα μπροστά που το είδε», τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.